Slotakkoord
India ligt al weer achter ons. De afgelopen dagen hebben we onze families bijgepraat en dinsdag mochten we ons verhaal doen op de circle avond van LC 34. Vanaf nu moeten we het doen met de mooie foto's en de prachtige herinneringen. We hebben er van genoten. Het was een super ervaring. En we hopen dat iedereen zichzelf deze ervaring tenminste één keer in haar circle-leven gunt! De eerste kans is eind augustus 2010, in Brugge.
Bij een slot horen bedankjes. Die Ladies' Circle traditie is ook ons natuurlijk niet vreemd. Daar gaan we:
- Geduldige Gerda, van Buitengewoon Reizen uit Zwolle, die zo buitengewoongoed heeft gereageerd op onze wensen, wispelturigheid en steeds weer wisselende samenstelling en route. Hulde Gerda, voor jou en TCI, het was vlekkeloos!
- Onze Chauf en kleine chauf (vooral ook namens Hanneke), die ons veilig door de Gouden Driehoek hebben gelootst.
- De ladies vanBangalore, India, die ons geweldig en gastvrij hebben onthaald.
- Weblady Ingrid,onze hoffotograaf en co-writer van dit weblog(samen met Ellis)Samen zijn zij kandidaat voor de Rijksvoorlichtingsdienst van India.

- Reisgenote Karin, die we behalve presidente van LC Nederland ook graag willen voordragen als minister van Cultuur in enig Indiaas kabinet. Het is haar opdracht en uitdaging.
- Reisgenote Thea, die wij graag nomineren als minister van Volksgezondheid, Hygiëne en Milieu. Ze is al begonnen aan een integraal schoonmaakplan voor Oud Delhi.
- Onze sociale Michele, die met haar grote en warme hart veel heeft uitgestraald naar de vele bedelaars (die ze van ons niks mocht geven, bitches!). Voor haar reserveren wij graag de post van Minister van Sociale Zaken. Ze maakt het verschil!
- Dank aan lieve en efficiënte Hanneke, die onze financiën tijdens de reis vlekkeloos heeft geregeld. Voor haar een baan op het centraal planbureau van India!
- Onze vrolijke Michy for President, maar dat wil ze niet. Daarom voor haar een voordracht als minister van Verkeer en Waterstaat. Het gewaad voor de inauguratie heeft ze al gekocht!
- Last but not least, dank aan Carla voor haar gezelschap tijdens de post tour. Carla, we zien jou wel zitten op Onderwijs!
- De Indiaase mannen, die ons hebben laten zien wat een geweldige mannen we thuis hebben. Mannen thuis: hetis dat we jullie niet mee konden (wilden?) nemen, anders waren we zeker (opnieuw) met jullie getrouwd in India! Daar hadden we graag een paar uur voor met een neusring in de wierook op de welcome party gezeten.
- Tenslotte de enthousiaste lezers van dit weblog, die ons met jullie leuke reacties hebben gestimuleerd om iedere dag weer iets te schrijven en te laten zien van ons India Avontuur!
Ik ben er helemaal klaar voor om minister van Cultuur te worden ;-)
Lieve Zwolse Ladies, aan jullie ook een dankwoord! Dank voor de heerlijke 2 weken en dat jullie mij zo hebben opgenomen in jullie midden. Fantastisch om te zien dat er zo weer nieuwe vriendschappen ontstaan. Ik sluit mij verder helemaal aan bij jullie nieuwe Indiase cabinet en stel voor dat we ingaan op het verzoek van Michele en snel een after-party cq inauguratie gaan plannen.
Hartelijke groet uit het Haagse,
x Karin
Lief stel India-gangers!!! het was fantastisch om te lezen, hoe het India onveilig hebben gemaakt, maar ook hoe goed jullie daar bezig geweest zijn!!
hartelijke groet, Corine
lieve dames, wat heerlijk dat ik op afstand mee mocht reizen met jullie! ik wens jullie van haarte nog heel veel leuke en zinnige jaren bij de circle toe, hoop ook dat jullie gezien hebben daar in india dat er nog voldoende fundraising projecten zijn voor de komende jaren, waar dan wellicht weer een reisje aan vast kan zitten!
het allerbeste voor jullie en de julie-en.